Imagináció Mérnökiroda logó

Zajvédelmi hatásterület lehatárolás
hangterjedés modellező, zajtérkép készítő szoftver

Hangterjedés modellező, zajtérkép készítő szoftver

Zajvédelmi, zajcsökkentési feladatok hatósági ügyintézésében jártas környezetvédelmi szakemberek számára kínálunk lehetőséget ipari zajforrások (pontszerű vagy területi, vonal- és homlokzati források, pl. bánya, közút, ipari csarnok) hatásterület számításának elvégzésére az általunk fejlesztett NOISEMOD hangterjedés modellező szoftver vagy annak az ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszerbe integrált változata segítségével.

Eseti használat

Ha Ön olyan, azonnal használható szoftvert keres, amely könnyen lehetővé teszi zajvédelmi hatásterület számítását, ugyanakkor Önnek nem éri meg beruházni egy komolyabb tudású programcsomagba, akkor nálunk megtalálja a megoldást: az ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszerben ezt egy böngésző és a Quantum GIS térinformatikai szoftver segítségével helyszíni zajmérési és/vagy gyártói zajkibocsátási adatok alapján könnyen és gyorsan megteheti.

Zaj hatásterület számítás

Szoftver vásárlás

Ha az Ön cége hangterjedés számítások és zajtérkép készítéshez tervezi egy jól használható, PC-re telepíthető szoftver beszerzését, amellyel digitális térképeken is ábrázolható különböző pontszerű, vonal-, területi vagy homlokzati zajforrások környezetterhelő hatása, akkor olyan informatikai megoldást tudunk ajánlani, amelynek használati joga költséghatékonyan megvásárolható és a betanulási idő rövidségének köszönhetően hamar el tudja kezdeni kitermelni az árát.

Zajszint számítás dobozos szoftverrel

Egyéb szoftvereink

Izokoncentrációs térkép
Légszennyező források levegővédelmi hatásterületének rendszeres lehatárolására kínálunk megoldást a magyar szabványokon alapuló saját fejlesztésű szoftverünkkel.

Szakértői szolgáltatásaink

Mivel mi magunk is nap mint nap használjuk a saját fejlesztésű szoftvereinket, ezért olyan megoldásokat kínálunk, amelyek a magyar gyakorlatban maradéktalanul megállják a helyüket. Szívesen vállaljuk zajszámítások és zajvédelmi hatásterület lehatárolás elkészítését és dokumentálását, ha inkább évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberekre kívánja bízni a feladatot!

Zajvédelmi munkarész készítés környezeti hatástanulmányhoz

Zajvédelmi hatásterület lehatárolás